Laddar Evenemang

Starka tillsammans
Under höstens Promotionluncher har vi via teman och gemensamma workshops tagit oss an utmaningen att forma den Företagsamma rösten.

Men hur gick det? Har vi någon tydlig, stark fråga att samlas kring? På dagens lunch får vi träffa Åsa, Lasse och Elin från Kalmarsund Promotions styrelse som berättar om höstens arbete och hur det fortskrider.

Med på scen finns Jens Bergzén från Kalmar Stadsmission som inspirerar med sina erfarenheter kring vad som händer om man går samman och arbetar för en gemensam sak.

På scen
– Jens Bergzén, Kalmar Stadsmission
– Åsa Måård, Riksbyggen
– Terése Smålander Carlstedt, NearYou
– Elin Taube, Svensk Fastighetsförmedling

Moderator
– Jessica Bergsjö

Workshop – Företagsamma rösten
Lunchen avslutas med workshop och bordsdiskussioner där vi fokuserar på verktygen för den Företagsamma rösten.

Kalmarsund Promotion har som syfte att inspirera och samordna företagen i Kalmarsundsregionen för att på så sätt skapa ett större värde för näringslivet. Vi har som mål att vara den bästa arenan där den företagsamma rösten tar form och agerar.

Kostnadsfritt för medlemmar i TFC
Som medlem i Torsås företagscentrum kan du  kostnadsfritt besöka Kalmarsund Promotions Promotionluncher och knyta viktiga kontakter med företag i hela Kalmarsundsregionen. Vid anmälan kryssar du i rutan för medlem/partner samt rutan ”Jag vill använda en kampanjkod” och skriver TFCMEDLEM.

Varmt välkommen!

Arrangör

Kalmarsund Promotion
Phone
073-033 24 98
Email
info@kalmarsundpromotion.se
Visa Arrangör-webbplats
Go to Top