Laddar Evenemang

Välkommen på TFC företagslunch och träffa dina företagskollegor i kommunen.

Under lunchen får vi lyssna på Peder Johannisson som agerat som interim vvd & COO på Yaskawa Nordic AB i Torsås sedan maj 2023 t.o.m januari 2024. Peder har erfarenhet från många spännande uppdrag och kommer att inspirera oss i hur vi kan frigöra vår potential i vår verksamhet.

Under föreläsningen kommer du få tips och råd kring i hur du kan utveckla ditt bolag genom att skapa samsyn kring nuläge och hur handlingsplanen ser ut för att förverkliga era mål. I grunden handlar det om att skapa förutsättningar för både medarbetare och ledning att ta egna initiativ och driva utvecklingen framåt i ditt bolag lika dedikerat som du själv.

Peder lockas av att utveckla affärer, verksamheter och människor i ett sammanhang där ägare/ledning har höga krav, professionell kompetens inom sin bransch och där tillväxt och lönsamhet står i fokus. Sedan 2016 driver han Cavini Management AB och har stor erfarenhet av uppdrag inom olika branscher med uppdrag som affärsutveckling, strategiarbete, interim management och styrelseutveckling. www.cavini.se

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
9 februari
Tid:
11:30 - 13:00
Kostnad:
100kr
Webbplats:
https://www.biljettkiosken.se/event/240209-kalmarsundpromotion-foretagslunch_2024-02-09

Arrangör

Torsås Företagscentrum
Email
info@torsasforetagscentrum.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Möre Golfklubb
Söderåkra-eket Möre Golfklubb 202
Söderåkra, 385 97 Sverige
+ Google Map
Go to Top